Validator not running 30th Aug 15


Advanced search

Message boards : Number crunching : Validator not running 30th Aug 15

Author Message
Profile ChertseyAl
Avatar
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 154
Credit: 404,137
RAC: 151

Message 3338 - Posted: 30 Aug 2015 | 15:59:34 UTC

The validator has been down for a while, before anyone mentions it. Like I just did :)


____________

Profile KarmannGaz
Avatar
Send message
Joined: 12 Mar 13
Posts: 100
Credit: 135,968
RAC: 89

Message 3342 - Posted: 31 Aug 2015 | 9:02:49 UTC - in response to Message 3338.

It wasn't just the validator, the entire radioactiveathome.org website disappeared, I think maybe somebody forgot to pay their bills again? I was trying to get my sensor to feed into Radmon directly instead, so it wasn't just sitting there idle, but couldn't suss out how to do it, so it's been having a holiday. I seem to be on the Radmon map again now, even though the Radioactiveathome one isn't working, so I guess the data is being shared correctly again anyway, which is something I suppose.

Profile ChertseyAl
Avatar
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 154
Credit: 404,137
RAC: 151

Message 3343 - Posted: 31 Aug 2015 | 11:31:22 UTC - in response to Message 3342.

No, the site came back up and the validator was running at first. It's gone down since :(


____________

Profile KarmannGaz
Avatar
Send message
Joined: 12 Mar 13
Posts: 100
Credit: 135,968
RAC: 89

Message 3344 - Posted: 31 Aug 2015 | 14:02:18 UTC - in response to Message 3343.

Ah, I hadn't noticed that, but not been paying close attention, just looking for it every now and then. It's weird when it's not working, I like looking through these message boards and laughing at some of the comments. They need a like button, like on Facebook.

Profile KarmannGaz
Avatar
Send message
Joined: 12 Mar 13
Posts: 100
Credit: 135,968
RAC: 89

Message 3345 - Posted: 31 Aug 2015 | 14:05:25 UTC - in response to Message 3344.

... and a POKE button to get the admins to fix the validator! ;-)

Profile ChertseyAl
Avatar
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 154
Credit: 404,137
RAC: 151

Message 3346 - Posted: 31 Aug 2015 | 21:23:18 UTC

Fixed!


____________

--Norbert
Send message
Joined: 6 Jan 15
Posts: 69
Credit: 0
RAC: 0
Message 3347 - Posted: 1 Sep 2015 | 4:06:26 UTC
Last modified: 1 Sep 2015 | 4:14:49 UTC

Good job. Was it related to the Google changes? (Assuming you were involved with the fix).

Post to thread

Message boards : Number crunching : Validator not running 30th Aug 15


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2019 BOINC@Poland | Open Science for the future