Posts by aendgraend

1) Message boards : News : New detectors... (Message 3721)
Posted 422 days ago by Profile aendgraend
I would order 1.
2) Message boards : News : New detectors... (Message 3716)
Posted 423 days ago by Profile aendgraend
I'd like to buy one too, but don't have a Patreon Account. Let me know if I can get one though.

BTW: Happy New Year :)
3) Message boards : Science : Message "Sensor has no location set" is coming again and again (Message 1760)
Posted 2463 days ago by Profile aendgraend
Hi,

great, thanks!

I've set the location once again. Let's see, how it'll work now.

Best Regards
aendgraend
4) Message boards : Science : Message "Sensor has no location set" is coming again and again (Message 1756)
Posted 2463 days ago by Profile aendgraend
Hi TJM,

And you're sure you read my Post completely? Just kidding...

"The first few times I got this Message" says I already got this Message. And I got it - I guess - at least 10 times so far.

And yes, I'm bored by Messages on the same Topic that happen to arrive more than once, even if I did as recommended.

These kind of Messages tell me, "the System behind" is not intelligent enough to recognize that I've set my Location already.

So the No Location setting isn't on purpose. If you can add the HostID 6876 on the Ignore List WITHOUT getting only half Credit then I'd appreciate.

At the Moment I'm getting ~14.1 Credits per WU on my other Host, and 0.00 on this Host, so the Calculation of "half the Credits" is broken too :-)))

This new Sensor really seems to have Issues...
The old one just works and works and works.
5) Message boards : Science : Message "Sensor has no location set" is coming again and again (Message 1742)
Posted 2467 days ago by Profile aendgraend
Hi,

I'm constantly getting this Message:

Hello,
your sensor connected to host wxyz has no location set. (Where wxyz is the 4-digit host id of one of my Machines) Please go to your hostpage and add a marker on the map.
...
Hosts with no location are granted only half of the credits.

This is an automated blablabla


The first few times I got this Message I did as recommended but now I'm getting a bit bored by that Mail.

How can I tell the Project Server that I've set all neccessary Settings in a Way that it remembers for it longer than say 2 Weeks?


Regards
aendgraend


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2020 BOINC@Poland | Open Science for the future