Posts by KAMCOBILL

1) Message boards : Number crunching : Detector's pre-ordering - U.S.A. Residents (Message 235)
Posted 3526 days ago by KAMCOBILL
Hi Keith,

I sent you a PM. Let me know when they're in.

Thanks

Bill
2) Message boards : Number crunching : Application versions? (Message 88)
Posted 3576 days ago by KAMCOBILL
Currently prototypes works fine so we start looking for manufacturer for detectors. We have to also sort out some legal requirements to be able to sell (legally) detectors... At the moment we registering non-profit organisation to do this.

Also, we have to find enough founds to deploy first batch of detectors - it is can cost us up to 3k Euro (in my calculation - for 100 detectors)...

Ps. Donate button is available on main page ;)


Thank You Much!
3) Message boards : Number crunching : Application versions? (Message 81)
Posted 3577 days ago by KAMCOBILL
Yes, applications works fine.

This project need special detector, your hosts doesn't have any so application report "error finding DataStore: The specified device was not found".


How soon will we be able to get them?
4) Message boards : Number crunching : Application versions? (Message 70)
Posted 3580 days ago by KAMCOBILL
Hi all,

I'm running Linux, Windows 7, Vista32/Vista64 & XP. All hosts are receiving this in WU Results:

<core_client_version>6.10.56</core_client_version>
<![CDATA[
<stderr_txt>
error finding DataStore: The specified device was not found
licznik: 720

or

<core_client_version>6.12.33</core_client_version>
<![CDATA[
<stderr_txt>
error finding DataStore: The specified device was not found


Or something of that effect.

Looks like working but no sensor so can't be sure. It does say Validated. Good sign?

Thanks

Bill


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2021 BOINC@Poland | Open Science for the future