Posts by TJM

1) Message boards : Cafe : KIT - Discussion [topic OPEN] (Message 3030)
Posted 1756 days ago by Profile TJM
Nope, just kill the current workunit and update the project to get another one.
2) Message boards : Cafe : KIT - Discussion [topic OPEN] (Message 3028)
Posted 1756 days ago by Profile TJM
I have just updated the Linux version to 1.78, could you please try again ?

3) Message boards : Number crunching : Sensor run in debug mode? (Message 2955)
Posted 1835 days ago by Profile TJM
Could you try to enable the debug mode ? Then the app will log more info, it might help to find the source of the problem.
4) Message boards : Number crunching : Sensor run in debug mode? (Message 2953)
Posted 1836 days ago by Profile TJM
The server sent you a warning because there is something wrong with your host.

http://radioactiveathome.org/boinc/results.php?hostid=8073

Workunit runtimes are very short and for some reason the app tries to read data from the sensor every second instead of every 4 minutes. Could you try to reset the project ?
5) Message boards : Number crunching : Feeder not running (Message 2943)
Posted 1861 days ago by Profile TJM
Fixed.
6) Message boards : Cafe : Hello All, A quick question (Message 2898)
Posted 1920 days ago by Profile TJM
No, it won't.
Only the GMC-300 series (and probably 280 as well) sensors are supported.
7) Message boards : News : Project server changed (Message 2864)
Posted 1933 days ago by Profile TJM
Don't know if you used an old backup, but the stats went backwards (lost credit for instance):



[/img]



The old server was stopped and the database was moved to the new host.
Stats export was down for ~24 hours because I did not notice it's not running.


I see also problems to upload last WU on some PCs:

Project Date Message
[...]


Try to restart the BOINC manager/client. If that won't help, you'll have to look into the DNS cache.

Is there a problem with the Google Maps integration? When I click on "Add sensor" I got this message: Blad polaczenia z baza danych (Error connecting to database)
There is still something wrong after the server changing?



I'm going to fix this today.
8) Message boards : News : Project server changed (Message 2854)
Posted 1938 days ago by Profile TJM
If the main URL (radioactiveathome.org) does not work for you, or if it redirects you to www.radioactiveathome.org, please flush the DNS cache (ipconfig /flushdns on Windows).

There is also a problem with both trickle_handlers, for unknown reason they're not working after the O/S was changed from Debian 6 to 7. I'll try to fix them today.



9) Message boards : Cafe : KIT - Discussion [topic OPEN] (Message 2748)
Posted 2022 days ago by Profile TJM
I'll update the app for Raspberry today.


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2019 BOINC@Poland | Open Science for the future