Can't set location


Advanced search

Message boards : Number crunching : Can't set location

Author Message
Bullitt
Send message
Joined: 6 Nov 11
Posts: 4
Credit: 178,684
RAC: 0

Message 2860 - Posted: 4 Aug 2014 | 5:42:16 UTC

Hello there,
Yesterday I have tried to update BOINC on my Raspberry Pi, but it hadn't started and so I had to reinstall it. After it I got at R@h a new Host-ID. But I can't set the location on the map now

Three WUs are ready, but for half the credits.

http://radioactiveathome.org/boinc/show_host_detail.php?hostid=12452
____________

Profile Asbjørn Aamot
Send message
Joined: 28 Sep 14
Posts: 19
Credit: 347,738
RAC: 143

Message 3691 - Posted: 16 Aug 2018 | 22:21:48 UTC
Last modified: 16 Aug 2018 | 22:26:09 UTC

please delete

Profile Asbjørn Aamot
Send message
Joined: 28 Sep 14
Posts: 19
Credit: 347,738
RAC: 143

Message 3692 - Posted: 16 Aug 2018 | 22:21:57 UTC
Last modified: 16 Aug 2018 | 22:25:28 UTC

please delete.

Profile Asbjørn Aamot
Send message
Joined: 28 Sep 14
Posts: 19
Credit: 347,738
RAC: 143

Message 3693 - Posted: 16 Aug 2018 | 22:22:10 UTC
Last modified: 16 Aug 2018 | 22:25:20 UTC

please delete

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 3979 - Posted: 28 Jun 2021 | 13:21:33 UTC

I lost my connections to the project a while ago, because I had used a fixed IP in my host file, about wich I forgot. Therefore I could not even reach this pages her for help.

Last week I got a reminder from a co-cruncher about this, and a hint about the host file as well, so I restarted the project. The machine is running again, but I only get half the credits, because I can't set a location for my detector, there simply is no map in the host page.

How can this be sorted out?
____________
Gruesse vom Saenger

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 3982 - Posted: 1 Jul 2021 | 5:52:05 UTC

If some admin is reading this and can do something about it:
This are my coordinates:
53.06186,8.811007 Dez.-Grad
N53 03.712 E008 48.660 Grad Min.
N53° 03' 42.696" E008° 48' 39.625" Grad Mn Sk
32U E 487335 N 5879169 UTM
32UMD E 87335 N 79169 MGRS
X 980837 Y 6994449 Merc. WGS
X 979739 Y 6986622 Merc. Falk
X HQ0SQ Y RT98C NAC
R 3487401 H 5881081 GK
JO43JB74HU QTH
u1qmb7xg GeoHash
9F5C3R66+PCR OLC / Plus
____________
Gruesse vom Saenger

WNj
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 3
Credit: 164,070
RAC: 0

Message 3983 - Posted: 5 Jul 2021 | 20:38:46 UTC

Hi,
Got an eMail, my sensor has no location (anymore). And really, can't find the map anymore to (re)set location. Somebody has the link to where it's moved?
Thank you

WNj
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 3
Credit: 164,070
RAC: 0

Message 3984 - Posted: 5 Jul 2021 | 20:38:54 UTC

Hi,
Got an eMail, my sensor has no location (anymore). And really, can't find the map anymore to (re)set location. Somebody has the link to where it's moved?
Thank you

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 3985 - Posted: 6 Jul 2021 | 20:12:53 UTC - in response to Message 3984.
Last modified: 6 Jul 2021 | 20:13:12 UTC

Could it be possible to just write the coordinates somewhere instead of an interactive map?
____________
Gruesse vom Saenger

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 3986 - Posted: 13 Jul 2021 | 4:05:28 UTC

I've just got the second mail with a reminder:


Hello,

Your sensor connected to host 19613 has no location set.
Please go to your host page at http://radioactiveathome.org/boinc/show_host_detail.php?hostid=19613
and add a marker on the map
You don't have to set precise location, ± couple of hundreds of meters is fine.
Hosts with no location are granted only half of the credits.


This is an automated message from Radioactive@Home server.
If you have any questions, please visit our forums at http://radioactiveathome.org/boinc/forum_index.php

But still nothing changed, I cannot put my location anywhere but here.
____________
Gruesse vom Saenger

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 3987 - Posted: 13 Jul 2021 | 4:05:28 UTC

I've just got the second mail with a reminder:


Hello,

Your sensor connected to host 19613 has no location set.
Please go to your host page at http://radioactiveathome.org/boinc/show_host_detail.php?hostid=19613
and add a marker on the map
You don't have to set precise location, ± couple of hundreds of meters is fine.
Hosts with no location are granted only half of the credits.


This is an automated message from Radioactive@Home server.
If you have any questions, please visit our forums at http://radioactiveathome.org/boinc/forum_index.php

But still nothing changed, I cannot put my location anywhere but here.
____________
Gruesse vom Saenger

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 3993 - Posted: 26 Jul 2021 | 14:14:15 UTC - in response to Message 3986.

I just got the third mail of this spam, and still nothing has been done at all by the project.
I really feel a wee bit neglected, as you still spam me with this mails, that I can't do anything about, because you simply don't allow me to do anyrging about.
Stop this spam asap, or do your fucking job and let me put the coordinates somehow somewhere!

I've just got the second mail with a reminder:


Hello,

Your sensor connected to host 19613 has no location set.
Please go to your host page at http://radioactiveathome.org/boinc/show_host_detail.php?hostid=19613
and add a marker on the map
You don't have to set precise location, ± couple of hundreds of meters is fine.
Hosts with no location are granted only half of the credits.


This is an automated message from Radioactive@Home server.
If you have any questions, please visit our forums at http://radioactiveathome.org/boinc/forum_index.php

But still nothing changed, I cannot put my location anywhere but here.


____________
Gruesse vom Saenger

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 3994 - Posted: 26 Jul 2021 | 14:14:15 UTC - in response to Message 3986.
Last modified: 26 Jul 2021 | 14:19:08 UTC

Double post, sorry, but you spammed me as well.
____________
Gruesse vom Saenger

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4000 - Posted: 9 Aug 2021 | 15:19:46 UTC - in response to Message 3993.
Last modified: 9 Aug 2021 | 15:22:32 UTC

And the next spam has just arrived.
WTF are you doing? If you can't repair the location settings, at least stop this annoying spam!

I just got the third mail of this spam, and still nothing has been done at all by the project.
I really feel a wee bit neglected, as you still spam me with this mails, that I can't do anything about, because you simply don't allow me to do anyrging about.
Stop this spam asap, or do your fucking job and let me put the coordinates somehow somewhere!

I've just got the second mail with a reminder:


Hello,

Your sensor connected to host 19613 has no location set.
Please go to your host page at http://radioactiveathome.org/boinc/show_host_detail.php?hostid=19613
and add a marker on the map
You don't have to set precise location, ± couple of hundreds of meters is fine.
Hosts with no location are granted only half of the credits.


This is an automated message from Radioactive@Home server.
If you have any questions, please visit our forums at http://radioactiveathome.org/boinc/forum_index.php

But still nothing changed, I cannot put my location anywhere but here.


____________
Gruesse vom Saenger

WNj
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 3
Credit: 164,070
RAC: 0

Message 4001 - Posted: 19 Aug 2021 | 6:16:53 UTC - in response to Message 4000.

I keep on getting this eMails too, since I had to put the sensor on a new PC. Seems like nobody from the site is reading this any more?
____________

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4002 - Posted: 26 Aug 2021 | 20:31:21 UTC - in response to Message 4001.

I keep on getting this eMails too, since I had to put the sensor on a new PC. Seems like nobody from the site is reading this any more?


See here in their main forum, they don't care.
____________
Gruesse vom Saenger

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4003 - Posted: 10 Oct 2021 | 12:13:44 UTC - in response to Message 4002.

I keep on getting this eMails too, since I had to put the sensor on a new PC. Seems like nobody from the site is reading this any more?


See here in their main forum, they don't care.


One and a half month, and two spam mails with useless content, farther, and still absolutely nothing has happened. Loud and telling silence by those who obviously don't care about this abandoned project.
____________
Gruesse vom Saenger

[AF>Libristes] erik
Avatar
Send message
Joined: 29 Mar 12
Posts: 21
Credit: 483,937
RAC: 149

Message 4004 - Posted: 6 Nov 2021 | 20:25:42 UTC

Clearly, no map, no location possible.
From what I understand, Google no longer accepts that the project uses the developer version of its map.
There are free maps that could be used for the radioactive project, but we are back to the same problem, someone would have to code to integrate a new map.
____________

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4005 - Posted: 7 Nov 2021 | 9:10:44 UTC - in response to Message 4004.

Clearly, no map, no location possible.
From what I understand, Google no longer accepts that the project uses the developer version of its map.
There are free maps that could be used for the radioactive project, but we are back to the same problem, someone would have to code to integrate a new map.

Yes, but at least the coordinates should be possible to insert, now nobody knows where the nuclear accident happened, if my detector shows up something in the mS range instead of µS. So my detector is just a detector somewhere unknown.
____________
Gruesse vom Saenger

Profile KarmannGaz
Avatar
Send message
Joined: 12 Mar 13
Posts: 102
Credit: 206,234
RAC: 0

Message 4014 - Posted: 27 Nov 2021 | 11:33:14 UTC

At least you have a graph and getting half credits. My sensor is lit up and working fine, but I can no longer run tasks for this project as it says there is no app which will run on my Linux box (it's lying, there is, I haven't changed the computer just upgraded to a newer version of Linux). So I have a pretty USB geiger counter and that's it. Nobody else can see it but me. It's a pity, this was a fun project while it had support, but I feel nobody has the technical knowledge to answer/fix these problems now. :(

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4015 - Posted: 27 Nov 2021 | 13:41:00 UTC - in response to Message 4014.
Last modified: 27 Nov 2021 | 13:41:31 UTC

Sorry, double post, my fault.

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4016 - Posted: 27 Nov 2021 | 13:41:00 UTC - in response to Message 4014.

At least you have a graph and getting half credits. My sensor is lit up and working fine, but I can no longer run tasks for this project as it says there is no app which will run on my Linux box (it's lying, there is, I haven't changed the computer just upgraded to a newer version of Linux). So I have a pretty USB geiger counter and that's it. Nobody else can see it but me. It's a pity, this was a fun project while it had support, but I feel nobody has the technical knowledge to answer/fix these problems now. :(

I guess you followed the instructions in this thread.
____________
Gruesse vom Saenger

Dirk Broer
Send message
Joined: 9 Mar 15
Posts: 79
Credit: 331,597
RAC: 135

Message 4029 - Posted: 19 Jan 2022 | 2:12:51 UTC - in response to Message 4005.

Yes, but at least the coordinates should be possible to insert

I have four fields, the first two empty. What am I supposed to give in as data?

____________

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4030 - Posted: 19 Jan 2022 | 16:13:48 UTC - in response to Message 4029.

Yes, but at least the coordinates should be possible to insert

I have four fields, the first two empty. What am I supposed to give in as data?

I should insert N 53° 03.717' E 008° 48.674' (or whatever form the coordinates are supposed to have:

  • 53.06194417,8.81121925 Dez.-Grad
  • N53 03.717 E008 48.673 Grad Min.
  • N53° 03' 42.999" E008° 48' 40.389" Grad Mn Sk
  • 32U E 487349 N 5879178 UTM
  • 32UMD E 87349 N 79178 MGRS
  • X 980860 Y 6994464 Merc. WGS
  • X 979763 Y 6986637 Merc. Falk
  • X HQ0T7 Y RT98Q NAC
  • R 3487416 H 5881091 GK
  • JO43JB74IU QTH
  • u1qmbe8h GeoHash
  • 9F5C3R66+QFH OLC / Plus



But unfortunately it's impossible.
____________
Gruesse vom Saenger

Dirk Broer
Send message
Joined: 9 Mar 15
Posts: 79
Credit: 331,597
RAC: 135

Message 4032 - Posted: 26 Jan 2022 | 10:08:57 UTC - in response to Message 4030.

Hello Saenger,

For me the 3rd is 19090 and the 4th is 15201
the 3rd is my user Id within the project, the 4th is the Id of my sensor.

but as you state it is impossible to enter values in the first two fields.
____________

Dirk Broer
Send message
Joined: 9 Mar 15
Posts: 79
Credit: 331,597
RAC: 135

Message 4033 - Posted: 26 Jan 2022 | 10:13:06 UTC - in response to Message 4014.

At least you have a graph and getting half credits. My sensor is lit up and working fine, but I can no longer run tasks for this project as it says there is no app which will run on my Linux box (it's lying, there is, I haven't changed the computer just upgraded to a newer version of Linux). So I have a pretty USB geiger counter and that's it. Nobody else can see it but me. It's a pity, this was a fun project while it had support, but I feel nobody has the technical knowledge to answer/fix these problems now. :(


An upgrade to a newer version of Linux may have removed needed files, or substituted newer versions without needed lines. What did you do in the previous version to get the project going?

____________

Panpipe
Send message
Joined: 9 Feb 14
Posts: 5
Credit: 31,451
RAC: 115

Message 4041 - Posted: 5 Mar 2022 | 18:57:39 UTC
Last modified: 5 Mar 2022 | 19:05:05 UTC

Hello, I would like to add my 39252 sensor to the map, but I still can't. How should I proceed correctly? Thank you


Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4042 - Posted: 5 Mar 2022 | 22:54:48 UTC - in response to Message 4041.
Last modified: 5 Mar 2022 | 22:55:23 UTC

double again, sorry
____________
Gruesse vom Saenger

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4043 - Posted: 5 Mar 2022 | 22:54:48 UTC - in response to Message 4041.

Hello, I would like to add my 39252 sensor to the map, but I still can't. How should I proceed correctly? Thank you


Wait for Godot ;)
____________
Gruesse vom Saenger

Dirk Broer
Send message
Joined: 9 Mar 15
Posts: 79
Credit: 331,597
RAC: 135

Message 4047 - Posted: 28 Mar 2022 | 19:22:06 UTC

Can't set my location (in the Netherlands).
Not a single sensor in the Netherlands anymore, coincidence?
____________

Profile ChertseyAl
Avatar
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 166
Credit: 574,992
RAC: 151

Message 4048 - Posted: 29 Mar 2022 | 15:31:55 UTC - in response to Message 4047.

Does the manual method not work?

http://radioactiveathome.org/boinc/forum_thread.php?id=499&nowrap=true#4046


____________

Dirk Broer
Send message
Joined: 9 Mar 15
Posts: 79
Credit: 331,597
RAC: 135

Message 4049 - Posted: 10 Apr 2022 | 23:48:16 UTC - in response to Message 4048.

Does the manual method not work?

http://radioactiveathome.org/boinc/forum_thread.php?id=499&nowrap=true#4046



If it did my detector would have sprung to live on the project, but not a single detector is 'live' in the Netherlands at the moment -see map. The map also shows only one reactor here, while there are four, three active (Petten -experimental, Delft -educational, Borssele) and one deactivated (Dodewaard).
____________

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4050 - Posted: 11 Apr 2022 | 12:24:45 UTC - in response to Message 4048.

Does the manual method not work?

http://radioactiveathome.org/boinc/forum_thread.php?id=499&nowrap=true#4046


No, it doesn't. I can insert what I want, it doesn't change anything. Neither under Windows/Chrome nor under Linux/FF.
____________
Gruesse vom Saenger

Martin
Send message
Joined: 22 Apr 13
Posts: 3
Credit: 446,342
RAC: 92

Message 4052 - Posted: 14 Apr 2022 | 0:48:34 UTC - in response to Message 4050.

(Warning: Issues discussed here (today april,14 2022) may already be solved if s.o. reads some hours later!)
I'm not sure, but i think that the "add sensor" function has mixed up longitude and latitude - or was that me? Maybe you can add some help:

Latitude: ##.##### degrees north (of the equator) - Longitude: ##.##### degrees east (of greenwich)

Well, the "add sensor!" button is working, but can you tell us about the delay between entering coordinates and the spot on map changing position please

Dirk Broer
Send message
Joined: 9 Mar 15
Posts: 79
Credit: 331,597
RAC: 135

Message 4054 - Posted: 28 May 2022 | 0:31:58 UTC

In the end I solved it by attaching my sensor to another (Windows) system and even managed -don't ask me with which version of tried settings- to add my sensor on the map.

Latitude: ##.##### degrees North (of the Equator) - Longitude: ##.##### degrees East (of Greenwich)


seems too simplistic, you could also be South of the Equator and/or West of Greenwich, so I also tried with added N and E in my settings.
____________

Profile Saenger
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 163
Credit: 523,679
RAC: 148

Message 4055 - Posted: 28 May 2022 | 10:41:49 UTC - in response to Message 4050.

Does the manual method not work?

http://radioactiveathome.org/boinc/forum_thread.php?id=499&nowrap=true#4046


No, it doesn't. I can insert what I want, it doesn't change anything. Neither under Windows/Chrome nor under Linux/FF.


I did work, it just never ever did show up on my computer's detail page. No map and no coordinates there, but after a wee while my detector showed up on the map. Worked as well as I moved the detector to my new computer (same place, just faster, but that's irrelevant here), but only the next day, not asap.

Patience you must have.
____________
Gruesse vom Saenger

Dirk Broer
Send message
Joined: 9 Mar 15
Posts: 79
Credit: 331,597
RAC: 135

Message 4056 - Posted: 6 Jun 2022 | 17:42:31 UTC - in response to Message 4055.
Last modified: 6 Jun 2022 | 17:44:05 UTC

Congratulations, Saenger
Note your hostId is just about as high as mine, after I changed system.


____________

Post to thread

Message boards : Number crunching : Can't set location


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2022 BOINC@Poland | Open Science for the future