Project running but no credit


Advanced search

Message boards : Number crunching : Project running but no credit

Author Message
Profile Ascholten
Send message
Joined: 17 Sep 11
Posts: 112
Credit: 525,421
RAC: 0

Message 2903 - Posted: 23 Aug 2014 | 15:26:02 UTC

I have my computer running with the detector. Two of them actually but am not getting any credits for the jobs completed?

Wondering what changed?

Thank you
Ascholten
____________


Profile krzyszp
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 16 Apr 11
Posts: 373
Credit: 461,847
RAC: 146

Message 2904 - Posted: 23 Aug 2014 | 16:12:48 UTC - in response to Message 2903.

<stderr_txt>
Radac $Rev: 585 $ starting...
Could not find any of the devices listed in sensors.xml: Device communication error
02:55:56 (5600): called boinc_finish

</stderr_txt>

____________
Regards,
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek
Android Radioactive@Home Map
Android Radioactive@Home Map - donated
My Workplace

Profile Ascholten
Send message
Joined: 17 Sep 11
Posts: 112
Credit: 525,421
RAC: 0

Message 2906 - Posted: 25 Aug 2014 | 23:51:02 UTC - in response to Message 2904.

So should I restart the project or what then? Theyre plugged in and reading.


____________


Profile krzyszp
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 16 Apr 11
Posts: 373
Credit: 461,847
RAC: 146

Message 2907 - Posted: 26 Aug 2014 | 10:41:59 UTC - in response to Message 2906.

So should I restart the project or what then? Theyre plugged in and reading.

Unplug and plug again, change USB port, check another cable.
In mean time, check data.bin in Slots to see if readings are taken.
The message shows that is no communication between host and detector.

____________
Regards,
Krzysztof 'krzyszp' Piszczek
Android Radioactive@Home Map
Android Radioactive@Home Map - donated
My Workplace

Profile Ascholten
Send message
Joined: 17 Sep 11
Posts: 112
Credit: 525,421
RAC: 0

Message 2908 - Posted: 27 Aug 2014 | 0:16:05 UTC - in response to Message 2907.

I had to change detectors. Hmm now to see why this one quit working.

Thank you, lets see if this fixes it.

Aaron
____________


Post to thread

Message boards : Number crunching : Project running but no credit


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2019 BOINC@Poland | Open Science for the future