No Credit for days


Advanced search

Message boards : Number crunching : No Credit for days

Author Message
Profile Euphoriabuzz
Avatar
Send message
Joined: 29 May 12
Posts: 38
Credit: 131,206
RAC: 131

Message 3479 - Posted: 13 Sep 2016 | 19:35:31 UTC

Hi, despite running and completing tasks I have been receiving no credit. I am also not on the map despite my account telling me I am !

http://radioactiveathome.org/boinc/results.php?hostid=16366

I have reset, restarted pc, changed usb and as a last resort today I have removed and re-added the project as once again I had 2 tasks running simultaneously.
____________

Profile ChertseyAl
Avatar
Send message
Joined: 16 Jun 11
Posts: 154
Credit: 408,519
RAC: 151

Message 3480 - Posted: 14 Sep 2016 | 15:28:22 UTC

But all of your tasks show:

Could not find any of the devices listed in sensors.xml: The specified device was not found

So something wrong with your sensor, USB cable ...


____________

Profile KarmannGaz
Avatar
Send message
Joined: 12 Mar 13
Posts: 100
Credit: 138,505
RAC: 67

Message 3481 - Posted: 15 Sep 2016 | 13:00:36 UTC

Do you know anyone with a Linux computer who can plug it in for you and run the LSUSB command to see what it reports back? I don't think there's an equivalent in Windows, or at least not as supplied, you'd have to download a program from somewhere to do it.

There are some users running Windows 10 who are getting credits, so there must be some way to get it working. Could be what Al said, hope it didn't get fried when your last PC blew up!

Profile KarmannGaz
Avatar
Send message
Joined: 12 Mar 13
Posts: 100
Credit: 138,505
RAC: 67

Message 3482 - Posted: 16 Sep 2016 | 16:31:38 UTC

Oooh, you're back on the map, looks like it's working again?! :-)

Post to thread

Message boards : Number crunching : No Credit for days


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2019 BOINC@Poland | Open Science for the future