Failed WU's on AMD A8-6600K APU


Advanced search

Message boards : Cafe : Failed WU's on AMD A8-6600K APU

Author Message
Profile Euphoriabuzz
Avatar
Send message
Joined: 29 May 12
Posts: 38
Credit: 117,401
RAC: 142

Message 3152 - Posted: 18 Mar 2015 | 16:04:26 UTC

Is anyone running a similar set up to this please as I really need help as to why my WU's keep over running and failing. I am constantly having to reset the project by totally removing it from BOINC and starting afresh, as once one WU has failed all others after that also fail.

18/03/2015 15:45:57 | | CAL: ATI GPU 0: AMD Radeon HD 7500/7600/8500/8600 series (Devastator) (CAL version 1.4.1848, 512MB, 480MB available, 1080 GFLOPS peak)

18/03/2015 15:45:57 | | CAL: ATI GPU 1: AMD Radeon HD 6570/6670/7570/7670 series (Turks) (CAL version 1.4.1848, 2048MB, 2015MB available, 1620 GFLOPS peak)

18/03/2015 15:45:57 | | OpenCL: AMD/ATI GPU 0: AMD Radeon HD 7500/7600/8500/8600 series (Devastator) (driver version 1642.5 (VM), device version OpenCL 1.2 AMD-APP (1642.5), 512MB, 480MB available, 1080 GFLOPS peak)

18/03/2015 15:45:57 | | OpenCL: AMD/ATI GPU 1: AMD Radeon HD 6570/6670/7570/7670 series (Turks) (driver version 1642.5 (VM), device version OpenCL 1.2 AMD-APP (1642.5), 2048MB, 2015MB available, 1620 GFLOPS peak)

18/03/2015 15:45:57 | | OpenCL CPU: AMD A8-6600K APU with Radeon(tm) HD Graphics (OpenCL driver vendor: Advanced Micro Devices, Inc., driver version 1642.5 (sse2,avx,fma4), device version OpenCL 1.2 AMD-APP (1642.5))

18/03/2015 15:45:57 | | Processor: 4 AuthenticAMD AMD A8-6600K APU with Radeon(tm) HD Graphics [Family 21 Model 19 Stepping 1]

18/03/2015 15:45:57 | | Processor features: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush mmx fxsr sse sse2 htt pni ssse3 fma cx16 sse4_1 sse4_2 popcnt aes f16c syscall nx lm avx svm sse4a osvw ibs xop skinit wdt lwp fma4 tce tbm topx page1gb rdtscp bmi1

for more details please see this thread

Profile Euphoriabuzz
Avatar
Send message
Joined: 29 May 12
Posts: 38
Credit: 117,401
RAC: 142

Message 3186 - Posted: 27 Mar 2015 | 13:01:57 UTC - in response to Message 3152.

wow, overwhelmed by all the replies!!!. I guess I am the only one running this type of processor and dual graphics set up then. I seem to be running ok at the moment after deleting the files from the program data folder and allowing a new master file download to happen..

Profile KarmannGaz
Avatar
Send message
Joined: 12 Mar 13
Posts: 100
Credit: 129,537
RAC: 43

Message 3187 - Posted: 27 Mar 2015 | 17:57:01 UTC - in response to Message 3186.

lol

Have a good weekend, maybe someone else will pop up on the map with a dual graphics AMD setup and running Win 7... ;-)

Dirk Broer
Send message
Joined: 9 Mar 15
Posts: 67
Credit: 184,130
RAC: 144

Message 3282 - Posted: 20 Jun 2015 | 22:30:29 UTC - in response to Message 3186.
Last modified: 20 Jun 2015 | 22:31:22 UTC

Take a look at the applications:


    Microsoft Windows (98 or later) running on an Intel x86-compatible CPU 1.78 15 Apr 2014 | 20:28:34 UTC
    Linux running on an Intel x86-compatible CPU 1.78 (nci) 29 Jan 2015 | 19:47:40 UTC
    armv5tel running Linux 2.6 1.03 26 Mar 2012 | 14:07:16 UTC
    Debian Wheezy running on Raspberry Pi (armv6l) 1.78 8 May 2014 | 21:51:10 UTC
    Raspbian running on Raspberry Pi (armv6l) 1.78 8 May 2014 | 21:51:10 UTC
    Linux running on Mipsel 1.77 24 Jun 2013 | 20:55:20 UTC
    Linux running on A20-OLinuXino 1.78 24 Jan 2015 | 16:01:05 UTC



I've ran some successful WUs from an Athlon 5350 system, using Windows 10.

Post to thread

Message boards : Cafe : Failed WU's on AMD A8-6600K APU


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2019 BOINC@Poland | Open Science for the future